Gevelreiniging

Door weersinvloeden en uitstoot van verkeer en industrie worden gevels vuil. Onderhoud aan de gevel leidt tot het behoud van materialen. Gevels lijken onderhoudsvrij maar zijn dat zeker niet. Op den duur tast het vuil de afwerklaag en beschermlaag aan en dat kan leiden tot hoge herstelkosten. Na reiniging met hogedruk of kokend heetwatertechniek oogt de gevel uw huis/gebouw weer als nieuw.

Heetwatertechniek

Ten opzichte van bestaande methodes levert onze nieuwe kokend heet water hogedruktechniek voor vloer- en gevelreiniging een beter resultaat, met minder waterverbruik. Dat komt door de messcherpe straal, die voor maar liefst 25 tot 100% meer reinigingskracht zorgt. Bovendien is de kokend heetwatertechniek in te zetten voor bijna alle schoonmaakklussen.

Met het gepatenteerde termoshock-effect kunnen wij graffiti, verf, kauwgom , vet en andere vervuilingen snel en effectief verwijderen van vrijwel alle soorten ondergrond. Zonder het gebruik van chemicaliën en zonder de ondergrond te beschadigen.

De voordelen van de kokend heetwatertechniek op een rijtje:

  • 25 tot 100% meer reinigingskracht
  • verwijdert vuil zonder de ondergrond te beschadigen
  • overal en altijd inzetbaar
  • uitsluitend met schoon water
  • geen gebruik van chemicaliën

Impregneren

Door een gevel te impregneren kan een aantal problemen zoals schimmel, zoutuitslag, vorstschade, vermindering isolatiewaarde, algen en mosvorming worden voorkomen.

Het is dus van groot belang om een gevel te impregneren. De gevel zal dan geen water meer opnemen. En omdat de gevel droog blijft, zal deze een beter isolerende werking hebben zonder dat de ventilatie verloren gaat. Dit kan een aanzienlijke energie besparing tot gevolg hebben. De gevel is na het impregneren eenvoudig te reinigen.

Ook bij nieuwbouw is het aan te bevelen om de gevel te impregneren. Ook hier geldt dat de gevel schoner blijft en zoutuitslag wordt voorkomen. Zoutuitslag is de grote plaag voor veel nieuwbouw.

Het door ons gebruikte impregneermiddel is niet zichtbaar op de gevel en geldt als het toonaangevende product op dit moment. Het middel trekt diep de gevel in en staat daarom niet bloot aan Uv-licht zodat het jarenlang zijn werking behoudt.