Spin bestrijding

Spinnenoverlast?

Heeft u overlast van spinnen, spinnenwebben en overige vervuiling o.a. uitwerpselen van de spin op uw terras, balkon of bij de woning? Gelukkig is daar iets aan te doen. Spinnen zijn onschuldige insecten, maar kunnen een hoop overlast geven. ML Multi Services helpt u hier snel van af.

Milieuvriendelijke behandeling

ML Multi Services gebruikt een milieubewust product om spinnenoverlast te voorkomen. Chemische bestrijdingsmiddelen zijn een enorme belasting voor het milieu en zijn bovendien zeer schadelijk voor de mens. Wij helpen u graag van uw overlast af, maar wél op een verantwoorde manier. We werken daarom met een gecertificeerd, biologisch product.
Na de behandeling zijn de behandelde oppervlakken langdurig beschermd tegen spinnen, spinnenwebben en vervuiling. Bovendien blijft het schilderwerk langer mooi door de beschermlaag die we aanbrengen. Hoe lang u precies beschermt blijft is afhankelijk van de weersinvloeden en de grootte van de spinnenpopulatie. Doorgaans zijn twee behandelingen per jaar voldoende om gegarandeerd het hele jaar van de spinnenoverlast, spinnenvervuiling te zijn verlost.

De behandeling: eenmalig of een abonnement

Al met een eenmalige behandeling kunnen we de overlast van spinnen voorkomen aan uw woon- of werkomgeving. U bent dan ongeveer een half jaar verlost van de spinnen, spinnenwebben en vervuiling.
Wilt u echt dat wij effectief de spinnenoverlast oplossen, zodat u er nooit meer last van heeft? Dan biedt ons abonnement uitkomst. Hierbij komen we twee keer per jaar de onderdelen behandelen, waardoor u gegarandeerd het hele jaar hiervan bent verlost. Met een abonnement krijgt u bovendien 15% korting ten opzichte van de losse behandeling.